Fotografiereizen

Amsterdamse waterleidingduinen een oase voor (natuur)fotografen
Fotografiereizen · 13. september 2021
Niet ver van de hoofdstad Amsterdam, weg van al het verkeer en het vele geluid die een stad met zich meebrengt, bevindt zich op nog geen half uur afstand, de Amsterdamse waterleidingduinen.
Het hart van Drenthe
Fotografiereizen · 28. juni 2021
het mooie aan een periode van het niet kunnen en mogen reizen (always look on the bright side of life) is dat je Nederland steeds meer en meer ontdekt. Of dat je eindelijk eens naar die plekken gaat waar je eerder nooit aan toe kwam. In dit geval was dat voor mij Drenthe (al ben ik er wel al geweest) en met name het Hart van Drenthe. Ik ben een fervent kijker van "Vroege Vogels" van BNN VARA en daar kwam dit prachtige gebied voorbij.

De prachtige natuur van Radio Kootwijk
Fotografiereizen · 02. april 2021
Een bezoek aan Radio Kootwijk stond al een heel lange tijd op mijn wish list en deze week was het dan eindelijk zover! Nu kennen we allemaal wel dat je erg veel hebt gezien over een bepaalde plek en/of gebouw en als je er aankomt blijkt het allemaal niet zo imposant als je had verwacht. In dit geval kan ik je vertellen dat het zendgebouw van Radio Kootwijk net zo imposant is als dat ik had verwacht. Er zat een nadeel aan, we mochten het vanwege Corona niet van binnen bekijken.
Heerlijk genieten in Eigen land: Noord-Limburg
Fotografiereizen · 15. juni 2020
Het jaar 2020 zal altijd in ons collectief geheugen blijven gegrift. Het jaar waarop wij in een geheel nieuwe maatschappij moeten leren leven. 1,5 meter afstand, het jaar van het thuiswerken en niet met het openbaar vervoer als het niet nodig is en als je het dan wel doet dan verplicht een mondkapje op. Toch gaan er langzamerhand meer en meer grenzen open en mogen wij weer met het vliegtuig naar verdere oorden. De vraag is: Willen wij dit wel zolang het virus nog steeds onder ons is?

Fotografiereis Cuba
Fotografiereizen · 14. december 2019
Tijdens de fotografiereis naar Havana en Vinales op Cuba moesten de deelnemers een reportage bedenken die buiten de standaard Amerikaanse auto's en de vervallen gebouwen vielen. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en koos als onderwerp tijdens deze fotografiereis, de huisdieren van Cuba.

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400