Woning- en interieurfotografie

Uw foto's maken het verschil!

Of u nou een huis verkoopt of voor verhuur aanbiedt op websites als Airbnb, Booking.com, HomeAway of andere verhuursites, het belangrijkste is dat uw huis, uw interieur laat zien wat u te bieden heeft.
Goede foto's zijn een etalage voor uw huis en zeg nou zelf, als u een slechte etalage bekijkt, zou u dan geïnteresseerd zijn en de winkel binnenlopen?

De meeste mensen gaan met een eigen camera aan de slag. Maar wat weet u van uw potentiële kopers en/of gasten? Wanneer u zelf kijkt op sites als booking.com, Airbnb of andere, leest u dan eerst de tekst of kijkt u als eerste naar de foto's?
Een goede advertentie garandeert meer verhuur voor uw woning. De foto's maken dat uw Bed & Breakfast, hotel of kamer er verzorgd en goed uitzien.

Airbnb fotografie

Uw woning verkopen of verhuren op Airbnb, booking.com, homeaway of een andere verhuursite?
Wist u dat 9 van de 10 mensen eerst naar de foto's kijken en een fotograaf weet hoe u uw woning het beste onder de aandacht kunt brengen?

Detail foto's

Ook de kleinste details worden niet vergeten. Deze details maken dat uw woning gezelligheid uitstraalt.
Tevens maak ik foto's van de omgeving zodat uw potentiële gast weet hoe uw accommodatie zich verhoudt tot de straat en buurt waar deze zich bevindt.

Interieur foto's duur?

Wanneer uw foto's in orde zijn zullen de opbrengsten van uw verhuur ook vergroten. Mensen boeken de accommodatie eerder omdat het er simpelweg aantrekkelijk uitziet.

 

Kortom: Het verdient zichzelf terug!


Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400