(trouw) Fotograaf Minou Spits

Fotograaf met een ware passie

Ik ben een gepassioneerd fotograaf die al sinds haar 18de fotografeert. Eerst natuurlijk met een analoge camera maar sinds de digitale camera ben ik niet te houden. Ik fotografeerde bijna alles dat los en vast zit en heb pas na een carrière als manager binnen de financiële dienstverlening mijn camera weer goed ter hand genomen.

Als night life fotograaf heb ik diverse concerten en feesten gefotografeerd. Tevens zijn er diverse cd's uitgekomen met foto's van mijn op de cover of  als inlay. 

 

Fotografie Minou is gevestigd in de regio Noord Holland.  Buiten een enorme praktijk ervaring heb ik ook een opleiding gedaan op de fotoschool waarbij alle facetten van de fotografie werden behandeld. Het leuke aan een opleiding is dat je vaak ook een bevestiging krijgt dat je al op de goede weg bent en dat je  passie voor fotografie je oneindig ver brengt. Naast de opleiding tot professionele fotograaf heb ik ook een training trouwfotografie doorlopen om dit segment binnen de fotografie goed te beheersen.

 

Mijn focus ligt op fotoshoots op locatie, trouwfotografie en daarnaast reis, event & concert, natuur en straatfotografie.

Tevens geef ik op regelmatige basis trainingen aan mensen die graag meer doen met hun camera dan op de auto-stand fotograferen en organiseer ik jaarlijks een  fotografiereis naar Cuba, een land waar ik al dertien jaar kom, ik vele foto's heb geschoten en waar alle facetten van de fotografie zo gemakkelijk uit te voeren zijn.

 

Dat ik niet alleen in deze omgeving fotografeer zal duidelijk zijn als men mijn portfolio bekijkt.

 

Ben je geïnteresseerd? 

Neem dan gerust contact met mij op!

 

Straatfotografie, streetart
Ze noemen mij een vandalist in Amsterdam Noord

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400