Fotografie algemeen

Dan eindelijk een keer een expositie!
Fotografie algemeen · 17. april 2022
Al jaren aan het fotograferen en nimmer een expositie gedaan was het nu tijd dat het er een keer van ging komen. Op 4 april mocht ik dan eindelijk mijn expositie inrichten op de enorm leuke locatie in Bakkum, De Oude Keuken.
Uitwaaien op het strand in de buurt van Castricum
Fotografie algemeen · 03. januari 2022
Lekker op de fiets door de duinen naar het strand. Weliswaar was de winter iets steviger dan de verwachting maar desalniettemin werden de extra feestdagen kilo's er redelijk uitgetrapt. Nu zijn er mensen die de auto pakken naar de meest bezochte plekken maar voor mij is het summum om naar plekken te gaan die niet zo druk bezocht worden. In de buurt van Castricum bevinden zich een aantal toegankelijke stranden.

Maak mijzelf nuttig :)
Fotografie algemeen · 26. februari 2021
Toen Corona zijn (of is het haar?) intrede deed vorig jaar maart, hielden zo'n beetje alle opdrachten voor mijn fotografie op. Op een enkele opdracht na (en dat was dan in de zomer) viel alles stil. Ook mijn fotografiereis naar Cuba zag ik in 2020 in het water vallen. Met 3 camera's en geen opdrachten is het toch wel handig dat je in de running blijft. Nu heb ik geen problemen om met camera en al de wijde wereld in te trekken en dat doe ik dan ook zeer regelmatig.
Fotografie algemeen · 02. november 2020
Als fotograaf zoek je de mooiste albums voor een bruidspaar waarop jouw foto's en hun trouwdag nog eens extra mooi worden verpakt. Ik heb dit mooie trouwalbum gevonden bij Saal Digital, een bedrijf dat vanuit Duitsland ook ons land van de prachtigste albums bedient. Meer informatie? https://www.saal-digital.nl/

Airbnb verhuur en interieur fotograaf
Fotografie algemeen · 06. juni 2020
Als je in de markt bent om je huis te verhuren voor o.a. Airbnb of booking.com, of jouw huis wil je op de markt brengen voor de verkoop. Dan ben je op zoek naar een fotograaf. Waarom is een professionele fotograaf belangrijk voor de foto's van jouw huis en waarom kan dat niet met jouw eigen interieur foto's?

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400