Trouwreportage | Uw trouwfotograaf

Een blijvende herinnering van uw trouwdag

Uw bijzondere bruiloft of jubileum door ons vereeuwigd door een trouwfotograaf die uw dag onvergetelijk maken.

Mijn kijk op de dag en de gebeurtenissen komen op een ongedwongen en spontane manier op de foto. Of u nou alleen een reportage van uw bruiloft wil, een hele dag van het aankleden tot aan het feest of alleen een weddingshoot, ik maak het allemaal mogelijk.

Een trouwreportage is er al vanaf € 499,- met daarbij de oplevering van alle foto's in hoge resolutie zodat u deze ook kunt afdrukken.

 

De ene trouwdag is niet de ander en ik bespreek graag, vrijblijvend, de dag met jullie door. Alleen een trouwreportage, de trouwplechtigheid, de receptie of de complete dag? Of u nou een groot of klein budget heeft, uw trouwfotograaf denkt graag met u mee! 

Neem contact met op voor de mogelijkheden om jullie trouwdag onvergetelijk te maken! 

Kennismaking

Ik kom graag bij u thuis om vrijblijvend met u kennismaken en uw wensen door te spreken. 

Professionele foto's

Op uw grote dag worden er foto's gemaakt van u als bruidspaar maar ook van uw gasten en de details zoals o.a. uw trouwringen & corsages

Levering

Binnen 2 weken ontvangt u of een USB stick of een uitnodiging via wetransfer voor uw trouwfoto's, uiteraard in originele kwaliteit


Trouwreportage

Fotoshoot van uw bruiloft

Hoe en waar u het wil dat is helemaal aan u. Uw trouwfotograaf volgt u naar iedere gewenste locatie en legt uw trouwreportage vast.

Trouwplechtigheid

Fotograaf voor uw trouwplechtigheid

Tijdens jullie grote moment leg ik alle details op de gevoelige plaat. onder andere het moment van de ringen en de ondertekening van het trouwboekje door het bruidspaar en getuigen.

Trouwreceptie & feest

Trouwfeest foto's

En het spreekt natuurlijk voor zich dat uw fotograaf jullie trouwreceptie en de feestelijkheden fotografeert.  Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400