Woningfotografie

Verhuren op Airbnb of Booking.com: Uw foto's zijn uw etalage

Bent u op zoek naar een fotograaf die uw interieur vast kan leggen zodat hij aantrekkelijk wordt voor verhuur via  Airbnb, booking.com of andere verhuursites ?

Als reiziger heeft u vast weleens gebruik gemaakt van de website van Airbnb. U zoekt een appartement in de buurt van waar u uw citytrip of gewoon een kleine vakantie wilt vieren. Wanneer u een accommodatie bekijkt dan kijkt u naar de omgeving, het huis en het bed, kortom de foto's

 

 

Misschien denkt u erover om uw eigen huis aan te bieden aan een booking platform of bent u al begonnen om op Airbnb (een van de grootste) een advertentie aan te maken?

U besteed de grootste zorg aan het omschrijven van uw advertentie, maakt de titel en met uw eigen gemaakte foto's maakt u de advertentie af.

Maar zijn uw foto's echt de etalage van hoe uw huis eruit ziet?
Heeft u gekeken met de ogen van een reiziger?

Zou u uw eigen huis boeken?

 

Als u een "nee" heeft op een van de vragen dan is het tijd dat u een professionele fotograaf inhuurt.
Een professionele fotograaf maakt niet alleen de mooiste foto's van uw huis en zet uw huis letterlijk in het zonnetje, een fotograaf let ook op de detail, de opgemaakte bedden, de zogeheten "unique selling points", kortom, uw fotograaf maakt uw etalage zoals uw potentiële gasten hem het liefst zien!

 

Een fotograaf te duur?
Welnee, door uw foto's wordt uw huis gewoonweg beter geboekt en heeft u de kosten van een Airbnb fotograaf zo terug verdiend.

 

Als u meer informatie wil of gewoon een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met mij op!

Airbnb fotografie

 

Uw woning op Airbnb?
Wist u dat 9 van de 10 mensen eerst naar de foto's kijken en een fotograaf weet hoe u uw woning het beste onder de aandacht kunt brengen?

Detail foto's

Ook de kleinste details worden niet vergeten. Deze details maken dat uw woning gezelligheid uitstraald

Huis verkopen

Uw eigen woning verkopen?
Denk er aan dat professionele foto's u daar bij kunnen helpen.


Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400