· 

Dan eindelijk een keer een expositie!

In de lens gevangen, fotografie expositie door Minou Spits in De Oude Keuken in Bakkum - Werk aan de muur
Opening fotografie expositie in Bakkum door Minou Spits

Al jaren aan het fotograferen en nimmer een expositie gedaan was het nu tijd dat het er een keer van ging komen. Op 4 april mocht ik dan eindelijk mijn expositie inrichten op de enorm leuke locatie in Bakkum, De Oude Keuken.
Al maanden ben ik in de weer geweest om een selectie te maken uit jaren fotografie en ik kan je vertellen, dat is absoluut niet gemakkelijk! Duizenden foto's en wat ga je dan kiezen?

De mensen die mij kennen weten dat ik een fervent Cuba aanhangster ben en er al jaren kom, met mijn camera natuurlijk :)

Dat Cuba een onderdeel moest worden van de expositie daar twijfelde ik niet aan maar ik geniet ook al jaren van de mooie omgeving waar ik woon en dat wil ik natuurlijk ook graag laten zien. Daarbij De Oude Keuken is in Bakkum (Castricum) en wat mooier dan dat ik daar ook foto's laat zien van de wijde omgeving. 
De beslissing was gemaakt maar hoe breng je Cuba en de natuur in Nederland samen?

 

Voor de volledigheid moet ik ook vertellen dat mijn Cuba foto's voornamelijk gemaakt zijn in Havana. Weinig natuur daar kan ik wel vertellen!
Uiteindelijk na wat wikken en wegen besloten om het bruggetje van stad, mens, natuur en dieren te maken door de dieren in Nederland over te laten lopen naar de vele straathonden en katten die ik over de jaren heb gefotografeerd. Titel: In de lens gevangen, want dat was het echt. Ik was de spontane voorbijganger die deze beelden mocht vastleggen van mensen, dieren en situaties die zich voordeden en heb mijn uiterste best gedaan dat op een (voor mij) zo mooi mogelijk manier te doen.

 

Waarom nooit eerder geëxposeerd? Ik heb geen idee, heb weleens op het punt gestaan van maar er zit best wel wat energie in om iets samen te stellen. Wellicht was ik op dat moment te druk, te lui :) of andere redenen.

In ieder geval hoop ik dat jullie samen met mij kunnen genieten van mijn nijvere arbeid in het fotografielandschap en een kijkje komen nemen bij De Oude Keuken in Bakkum (Castricum).
Ik kan je daarbij ook vertellen dat het zeer goed toeven is daar. Je kunt er lekker lunchen, op het terras zitten of gewoon een kopje koffie met een stuk taart eten.

 

Ben je geïnteresseerd in mijn werk?
Dan heb ik ook leuk nieuws voor je. In plaats van een massaproduct (zoals bij Ikea) kun je nu een unieke foto aan je muur hangen en dat tegen een redelijke prijs. 
De stukken zijn bijna allemaal afgedrukt op Acrylglas en dat geeft een mooie diepe glans en maakt dat de kleuren goed tot hun recht komen. Maar mocht je geïnteresseerd zijn en dan op een ander product de foto af laten drukken, zoals o.a. canvas of aluminium, dan is dat  bespreekbaar.

Druk op de knop om de foto expositie inclusief prijzen te bekijken.

 

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400