Gallery Color Amsterdam

Reviewer Gallery Color

Prachtige kwaliteit

Ik laat mij niet zo vaak verleiden om een review te doen, maar kwam een post op Facebook tegen van Gallery Color om een foto op plexiglas te laten drukken en hier een review van te doen.

 


Foto's achter plexiglas

Ik heb een foto van mijn kleindochter gebruikt en toen deze binnenkwam was ik onder de indruk (wegens privacy redenen zal ik de foto niet plaatsen) De kwaliteit was prachtig, ze spatte er vanaf en het ophang systeem is solide en professioneel.

Geen verrassingen bij de kassa

Service en kwaliteit gaan hand in hand bij Gallery Color. Naast een prachtige foto op plexiglas, leveren wij standaard een handig ophangsysteem bij iedere foto die u bestelt. Hiermee garanderen we u dat u geen verassingen bij de kassa heeft en dat uw foto op plexiglas snel bij u aan de muur hangt.

Made in Holland

 Door niets uit te besteden en alles zelf te doen, laten wij geen ruimte voor toeval. In het hele proces wordt de kwaliteit gewaarborgd door ervaring die al sinds 1977 in het fotolab aanwezig is. Dit resulteert in een foto op plexiglas waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

 


Kortom, ik vind Gallery Color een aanrader voor zowel de amateurfotograaf als de professionele fotograaf. Prijs/kwaliteit staan goed in verhouding.

www.gallerycolor.nl

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400