Een fotografisch 2017 toegewenst

2016 ligt achter ons en zo ook de nieuwjaarswensen, de champagne (althans voor sommigen) en de oliebollen. We hebben zoals gewoonlijk weer nieuwe voornemens waarvan we zeker weten dat we deze echt gaan realiseren dit jaar. Natuurlijk behoor ik ook tot hen die in het begin van het jaar vol frisse moed begint aan een nieuw avontuur, een nieuwe toekomst want we hebben weer een nieuw jaar om dromen te verwezenlijken.

Ik hoop dit jaar weer te vullen met plaatsjes, en niet zomaar plaatjes, maar die waar iemand de hoofdrol op speelt. Een herinnering die blijvend is. Of het nou een feest is, een zwangerschap, een portret of een bruidsreportage. 
Ik hoop dit jaar vele mensen blij te maken en met hen een mijlpaal te vieren.
Mijn motto is dan ook: Laten we dit jaar samen vastleggen en er iets moois van maken!
Gelukkig 2017

Jubileum paar (50 jaar getrouwd) in 2016
Jubileum paar (50 jaar getrouwd) in 2016

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400