Àntillaanse feesten 2016

Het is alweer bijna zover, de Antilliaanse feesten staan weer voor de deur.
Dit festival vindt plaats in Hoogstraten, België en ieder jaar staat de crème de la Crème van de Latin muziek on stage. Voor het derde jaar op een rij ben ik als pers aanwezig en zal in die hoedanigheid dan ook vele foto's maken en misschien hier en daar nog een interview voor Latinnet/world of het latin Emagazine.
De Antilliaanse feesten voor mij is een beetje vakantie. Ik ben echt geen festival bezoeker, maar de sfeer, het evenement en de camping (al verblijf ik liever in een hotel of B&B) is gezelligheid ten top.
Om een impressie te geven van de Antilliaanse feesten heb ik  hieronder een kleine compilatie gemaakt. Wil je meer informatie over het festival www.antilliaansefeesten.be
Veel plezier!

Fotografie Minou

Het Strengh 74
1902 RH Castricum
Netherlands
Tel: +31 (0)611919400