Woning- en interieurfotografie

Heeft u een huis dat u ter verhuur aanbied bij Airbnb of andere sites?

Sommige mensen hebben hun huis of een deel daarvan ter verhuur aangeboden op website als Airbnb, Booking.com, HomeAway of andere verhuursites maar op de een of andere manier blijven de boekingen uit of worden ze niet zoveel geboekt als bij uw buren. In dat geval kunt u eens kritisch kijken naar uw eigen advertentie op een der verhuursites.

 

Als u objectief naar uw verhuuradvertentie kijkt, zou u uw accommodatie boeken?

De meeste mensen gaan met een eigen camera aan de slag. Maar wat weet u van uw potentiële gasten? Wanneer u zelf kijkt op sites als booking.com, Airbnb of andere, leest u dan eerst de tekst of kijkt u als eerste naar de foto's? Een goede advertentie garandeert meer verhuur voor uw woning. De foto's maken dat uw Bed & Breakfast, hotel of kamer er verzorgd en goed uitzien.

Airbnb fotografie

Uw woning op Airbnb, booking.com, homeaway of een andere verhuursite?
Wist u dat 9 van de 10 mensen eerst naar de foto's kijken en een fotograaf weet hoe u uw woning het beste onder de aandacht kunt brengen?

Detail foto's

Ook de kleinste details worden niet vergeten. Deze details maken dat uw woning gezelligheid uitstraalt.
Tevens maak ik foto's van de omgeving zodat uw potentiële gast weet hoe uw accommodatie zich verhoudt tot de straat.

Interieur foto's duur?

Wanneer uw foto's in orde zijn zullen de opbrengsten van uw verhuur ook vergroten. Mensen boeken de accommodatie eerder omdat het er simpelweg aantrekkelijk uitziet.

 

Kortom: Het verdient zichzelf terug!