Gallery Color Amsterdam

Reviewer Gallery Color

Prachtige kwaliteit

Ik laat mij niet zo vaak verleiden om een review te doen, maar kwam een post op Facebook tegen van Gallery Color om een foto op plexiglas te laten drukken en hier een review van te doen.

 


Foto's achter plexiglas

Ik heb een foto van mijn kleindochter gebruikt en toen deze binnenkwam was ik onder de indruk (wegens privacy redenen zal ik de foto niet plaatsen) De kwaliteit was prachtig, ze spatte er vanaf en het ophang systeem is solide en professioneel.

Geen verrassingen bij de kassa

Service en kwaliteit gaan hand in hand bij Gallery Color. Naast een prachtige foto op plexiglas, leveren wij standaard een handig ophangsysteem bij iedere foto die u bestelt. Hiermee garanderen we u dat u geen verassingen bij de kassa heeft en dat uw foto op plexiglas snel bij u aan de muur hangt.

Made in Holland

 Door niets uit te besteden en alles zelf te doen, laten wij geen ruimte voor toeval. In het hele proces wordt de kwaliteit gewaarborgd door ervaring die al sinds 1977 in het fotolab aanwezig is. Dit resulteert in een foto op plexiglas waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

 


Kortom, ik vind Gallery Color een aanrader voor zowel de amateurfotograaf als de professionele fotograaf. Prijs/kwaliteit staan goed in verhouding.

www.gallerycolor.nl

0 Berichten

Belfast terrific place to visit!

Belfast a must-visit!

When I told people that I was off to visit Belfast I got responses like"Why Belfast?
People could not imagine that I was going to visit a city in Januari which did not mean anything to them in an area that sounded a bit dull and probably would mean "bad weather"
My motivation was that I love city trips, I love history and I love rugged landscapes and..That is what you will find in Belfast and Ireland (I did go and see the Giants Causeway ofcourse)

0 Berichten

IJspret in Nederland

Schaatsen en de Nederlanders

Dat wij Nederlanders gek zijn op schaatsen dat is geen geheim!
Het moment dat er ook maar een minuscuul laagje ijs ligt waar je mogelijk jouw schaatsen over kan laten zoeven, brengt een hele horde mensen op de been.
Onder het genot van een Hollands zonnetje en gewapend met mijn Sony A99 trok ik dan ook een dagje langs de Ankeveense plassen om de mensen en de natuur aldaar op de gevoelige plaat te leggen en dit onder het genot van het geluid van het zingende, kwetsbare, ijs.

 

 

0 Berichten

Een fotografisch 2017 toegewenst

2016 ligt achter ons en zo ook de nieuwjaarswensen, de champagne (althans voor sommigen) en de oliebollen. We hebben zoals gewoonlijk weer nieuwe voornemens waarvan we zeker weten dat we deze echt gaan realiseren dit jaar. Natuurlijk behoor ik ook tot hen die in het begin van het jaar vol frisse moed begint aan een nieuw avontuur, een nieuwe toekomst want we hebben weer een nieuw jaar om dromen te verwezenlijken.

Ik hoop dit jaar weer te vullen met plaatsjes, en niet zomaar plaatjes, maar die waar iemand de hoofdrol op speelt. Een herinnering die blijvend is. Of het nou een feest is, een zwangerschap, een portret of een bruidsreportage. 
Ik hoop dit jaar vele mensen blij te maken en met hen een mijlpaal te vieren.
Mijn motto is dan ook: Laten we dit jaar samen vastleggen en er iets moois van maken!
Gelukkig 2017

Jubileum paar (50 jaar getrouwd) in 2016
Jubileum paar (50 jaar getrouwd) in 2016
16 Berichten

Cuba en fotograferen

Cuba en fotograferen

Al enige jaren dans ik in Cuba samen met vìaDanza salsa dansreizen en dat ik dan mijn camera in de aanslag heb, mag natuurlijk geen verrassing zijn.
Sinds 2007 bezoek ik dit magische eiland vol contrasten en met een gigantische aantrekkingskracht. Of je nou voor de salsa komt of gewoon uit nieuwsgierigheid, dit land brengt je op de een of andere manier in vervoering.
Om mensen een indruk te geven wat dit fantastische fotogenieke land, met haar fotogenieke mensen kan bieden wil ik jullie graag hier een klein fotografisch Cuba overzicht meegeven.
Het enige dat ik kan zeggen is: Ga naar Cuba! 

14 Berichten

Fietsen en fotograferen

Fiets- en fotogekken dagje fotograferen van een prachtig Nederland

Samen met een vriendin op de fiets de natuur onveilig maken met onze camera's!
We zijn wat dat betreft redelijk aan elkaar gewaagd. Tijdens onze sessie maken we wel 20 (en waarschijnlijk meer) tussenstops omdat we weer een mooi fotografisch onderwerp hebben gezien.

Dat de natuur fotogeniek is, daar kunnen we niet omheen. Het mooie is dat het soms maar een een kilometer verder is. Je waant je soms in het buitenland en dat is denk ik ook de kracht van Nederland, de mooie natuur!!


0 Berichten

Summer Breeze Amsterdam

Summer Breeze Amsterdam Seizoen 2016

Sedert enige jaren kan men mij vinden bij Summer Breeze in Amsterdam. Dit evenement loopt al 21 jaar en is ooit begonnen door een stel vrienden in het Vondelpark. Dat dit nu zo groot is, is te danken aan Mimo Argam. Hij heeft het evenement verplaatst naar het Westergas terras en door dit te doen is er een plek ontstaan waar men in de maanden mei tot en met augustus lekker kan dansen op Latijns-Amerikaanse klanken. 
Van salsa (Cubana) tot en met bachata, zouk en Kizomba..Je kunt het er allemaal horen en er heerlijk op dansen. Tijdens de (soms schaarse) mooie zomerse dagen ligt er tot ongeveer half elf een dansvloer buiten.
Iedere week zijn er wel shows van bekende en minder bekende dansscholen. Dj's uit alle windstreken komen draaien, waaronder, om er een paar te noemen, Dj Willie (NL), El Guapo (BE), Raton Rabioso (BE) Eddy Alfonso (NL) en vele meer Wanneer het mooi weer is waan ik mij soms als een fotograaf op een mini festival..Mensen lopen van de ene dansvloer (het terras, de liefde en de unie) naar het andere. Sommige zitten gewoon op het terras, andere roken nog even een sigaret buiten of hebben iemand gevonden om even mee te kletsen.
Jong, oud, en alle culturen vinden elkaar op deze exclusieve plek en vrezen de dag (dit jaar 1 september) dat het weer voorbij is. Want het einde van het Summer Breeze seizoen is voor velen ook het einde van de zomer.
We hebben nog een kleine twee weken van het seizoen 2016 en ook deze dame gaat daar nog even van genieten van dit geweldige evenement in Amsterdam, met camera wel te verstaan. 

Salsa muziek uit Cuba
Eddy Alfonso (NL) & Dj El Guapo (BE)
0 Berichten

Weer voorbij

Het is weer voorbij..Antilliaanse feesten 2016

We hebben het weer gehad en we moeten er weer een jaar op wachten maar..Wat was het weer een feest!
Dit jaar was de line-up weer fantastisch, met namen als Oscar d'Leon, Alexander Abreu y Havana d'Primera, Typhoon, Los Desiguales, Frank Reyes El Príncipe de la Bachata, Postmen, La 33 en nog veel meer namen die ik niet allemaal kan opnoemen.
Voor een goede impressie van zowel de camping als het festival verwijs ik je graag naar www.latinnet.nl 
Tot bloggens!

0 Berichten

Àntillaanse feesten 2016

Het is alweer bijna zover, de Antilliaanse feesten staan weer voor de deur.
Dit festival vindt plaats in Hoogstraten, België en ieder jaar staat de crème de la Crème van de Latin muziek on stage. Voor het derde jaar op een rij ben ik als pers aanwezig en zal in die hoedanigheid dan ook vele foto's maken en misschien hier en daar nog een interview voor Latinnet/world of het latin Emagazine.
De Antilliaanse feesten voor mij is een beetje vakantie. Ik ben echt geen festival bezoeker, maar de sfeer, het evenement en de camping (al verblijf ik liever in een hotel of B&B) is gezelligheid ten top.
Om een impressie te geven van de Antilliaanse feesten heb ik  hieronder een kleine compilatie gemaakt. Wil je meer informatie over het festival www.antilliaansefeesten.be
Veel plezier!

13 Berichten