Trouwreportage | Uw trouwfotograaf

Uw trouwfotograaf verzorgt graag uw foto's van jullie bruiloft
Trouwreportages voor ieder budget

Uw bijzondere bruiloft of jubileum door ons vereeuwigd door een trouwfotograaf die uw dag onvergetelijk maken.
Mijn kijk op de dag en de gebeurtenissen komen op een ongedwongen en spontane manier op de foto. Of u nou alleen een reportage van uw bruiloft wil, een hele dag van het aankleden tot aan het feest of alleen een wedding shoot, ik maak het allemaal mogelijk.
Een trouwreportage is er al vanaf € 499,- met daarbij de oplevering van alle foto's in hoge resolutie zodat u deze ook kunt afdrukken.
Neem een kijkje op mijn website voor het trouwpakket dat het beste bij jullie wensen voor jullie grote dag past en bij vragen kunnen jullie altijd contact opnemen.

Alle prijzen op de website zijn een indicatie.De ene trouwdag is niet de ander en ik bespreek graag, vrijblijvend, de dag met jullie door.Alleen een fotoshoot, de trouwplechtigheid, de receptie of de complete dag?  
Of u nou een groot of klein budget heeft, uw trouwfotograaf denkt graag met u mee! 


fotoshoot

Fotoshoot van uw bruiloft

Hoe en waar u het wil dat is helemaal aan u. Uw trouwfotograaf volgt u naar iedere gewenste locatie en legt uw trouwreportage vast.

Plechtigheid

Fotograaf voor uw trouwplechtigheid

Tijdens jullie grote moment leg ik alle details op de gevoelige plaat. onder andere het moment van de ringen en de ondertekening van het trouwboekje door het bruidspaar en getuigen.

Receptie & feest

Trouwfeest foto's

En het spreekt natuurlijk voor zich dat uw fotograaf jullie trouwreceptie en de feestelijkheden fotografeert.